TRABZON / AKÇAABAT - Hakkı Altıntaş Ortaokulu

Hakkı Altıntaş Ortaokulu

0462 265 25 42 Gsm 5386653534 (Müdür)
Alsancak Mahallesi Eski Cami Sokak No 21 Akçaabat/TRABZON
Vizyon
"Öğrenen bireyin temel bir değer ve öğrenen örgütün doğal bir süreç haline geldiği kaliteli bir okul olmak."
Misyon
"Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; hayata atılırken karşılaşacağı engelleri aşmada inançlı; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli; ilgi ve kabiliyetlerini geliştirebilecek gerekli bilgi, beceri ve davranışlara sahip bireyler yetiştirmek."
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam Gün)
Başlama: 08:45 Bitiş : 15:10
Servis + Belediye Otobüsü + Dolmuş + Özel Araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrenci ve öğretmen servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun binası Alsancak Köyünde olmakla beraber Taşımalı Ortaokul Merkezi okul olması nedeniyle, okulumuza toplam olarak 8 mahalle, 13 yerleşim birimi öğrencisi taşımalı olarak gelmektedir. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle taşımalı olan köylerin isimleri ve öğrenci sayıları şu şekildedir. 1. Özakdamar Mah. 2. Akdamar Mah. 3. Bozdoğan Mah. 4. Tatlısu Mah. 5. Kirazlık Mah. 6. Alsancak Mah. 7. Yeşiltepe Mah. 8. Fıstıklı Mah.
İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km İl Merkezine Uzaklık : 19 km
Sportif Etkinlikler
Gençlik Spor Turnuvaları - Futsal - Futbol - Dart (Kızlar) - Badminton Okul Futbol, Badminton ve Fubol Turnuvaları
Proje Çalışmaları